Haarverzorging

Goede verzorging van je haar en je extensions zorgen voor langdurig en optimaal plezier van je haar.

Wassen

Ons advies is de hair extensions 2 a 3 keer per week te wassen. hierdoor heb je langer plezier van de hair extensions.

Het beste voor jouw extensions is shampoo en de verzorgende producten te gebruiken van het extensions merk wat u draagt. Mocht je dat niet willen, dan adviseren wij een parabeenvrije shampoo te gebruiken zonder fruitzuur en silvaat.  Houd er rekening mee dat hierdoor de garantie op het haar vervalt ( zie garantie ).

Laat de verzorgende producten zoals crèmespoeling, conditioner, haarmaskers en serums niet op de weft/wax/microringen komen. Alleen in de lengtes en punten te gebruiken. Shampoo mag door het gehele haar, zoals je gewend bent je eigen haar te wassen.

Drogen

Laat jouw haar niet aan de lucht opdrogen. Ga ook niet met nat haar slapen! Föhn het haar altijd droog nadat je het gewassen hebt. De reden hiervan is dat jou haar op het zwakst is als het nat is.

Als je het niet droog föhnt blijft de wax/aanhechting te lang vochtig waardoor je de wax poreus wordt en je haar gaat verliezen. Bij uitval door het niet goed droog föhnen van onze extensions vervalt de garantie.

Borstelen

Borstel je haar twee keer per dag goed, s’ochtends en s’avonds. Gebruik hiervoor een extensions borstel!

Begin met de punten goed uit te borstelen (hou je eigen haar vast). Daarna over de schedel.

Zwemmen

Zwemmen is niet goed voor de kwaliteit van de extensions.

Ga je toch zwemmen zorg er voor dat je:

het haar in een hoge knot doet
het haar zo droog mogelijk houdt
voor het zwemmen een goede leave-in conditioner in je haar hebt.

Extensions waar je mee gaat zwemen kunnen een grote klit vorming krijgen.

Hairstyling

Hair extensions kun je heel makkelijk krullen met de krultang maar ook stijlen met de stijltang. Vergeet tijdens het krullen of stijlen niet om een verzorgend product te gebruiken om het haar te beschermen. Wij adviseren de temperatuur niet hoger te zetten dan 180 graden.

Goede verzorging en het volgen van deze tips, zorgen er voor dat je veel plezier van mooi haar zult hebben en dat je haar er onbeschadigd onder uit zal komen!

Vraag en Antwoord

Wil je naar aanleiding van bovenstaande adviezen aanvullende informatie of zit je met vragen, kijk dan even bij de Vraag en antwoordpagina.  Daar vind je de meest gestelde vragen over extensions en verzorging.